onsdag 31 augusti 2011

För-och nackdelarna av dating dina medarbetare


Vem vänder dig till när du behöver råd? Om ett neutralt bollplank är vad du behöver, ett e-postmeddelande! Vi är här för att hjälpa dig att hålla en nivå huvudet och ett öppet hjärta på livets gropiga vägen till lycka.

Dejting på gymnasiet och högskolan är så lätt. Du kanske inte tror det medan du är där, men tro oss, med en utvald grupp av kandidater som gör att hitta någon hittills oändligt mycket lättare. Alla är i samma ålder och av samma tänkesätt.

När skolan slutar, börjar dejta svårigheter. Du är inte längre omgiven av hundratals alternativ. Så där går du träffa någon? Barer är det första valet, men det blir gammalt och vidrig efter ett tag. Blind datum är inte alla de är spruckna upp till vara. Som lämnar Internet-dating, och tja, ni vet hur vi känner om det.

Så hur är det med utprovade sann kontor romantik? Är det något att undvika som pesten, eller är din framtida make sitter några skåp bort?

Krystle tycker att arbetet är ett bra ställe att träffa någon. Visst, har hon inte mycket erfarenhet av dejting i denna inställning.

Hon finner inget fel med att dejta någon på arbetet så länge det är lämpligt och att du inte bryter mot några HR-regler. När allt är det bara naturligt att bli intresserad av någon som du ser varje dag och har ett gott samarbete med. I själva verket kan det sätt du arbetar tillsammans vara en bra indikator på hur du skulle bete sig i ett förhållande.

Om du inte har en massa möjligheter att träffa människor utanför arbete, då arbetet är så god som någon. Hon skulle dock råda dig vidare med försiktighet. Workplace romantik aldrig ska störa ett jobb. Det bör aldrig vara alltför uppenbart att du har ett förhållande med någon. Det är personligt och ska hållas på det sättet.

Erin har en regel när det kommer till kontoret romantik: Det är ett no-no. Efter ett förhållande slutade illa med en medarbetare, lovade Erin själv att hon aldrig skulle dejta någon i hennes kontor igen.

Även i relationen, har du alltid den på minnet att du inte vill att någon ska veta. Det blir mycket svårt att fokusera på kalkylblad och e-post när du tänker på den andra personen eller se dem som passerar ditt skåp. Glöm sitter i ett konferensrum med fönster. Har du någonsin försökt att hålla masken när din betydande andra håller går förbi med ett snett leende på deras ansikte?

Om du fortsätter dejta efter en eller båda av er går vidare till nya jobb, kommer det att bli bra för dig i det långa loppet. Men vad händer när man bryter upp medan du både arbetar för samma företag? Du kan sluta som Erin, när hon brast i gråt varje gång hennes ex-pojkvän gick förbi och någon nämnde hans namn. Det ser inte bra att din chef när du plötsligt inte kan arbeta på ett projekt med den personen.

Oavsett om du tror att det är en bra idé eller en mardröm som väntar på att hända, föreslår vi att du fortsätter med försiktighet. Inte bilpool till arbetet eller ständigt äta lunch datum som du kommer bara dra mer uppmärksamhet till er själva.

Håll din personliga relation separat från ditt arbete relation som du gör med någon du inte arbetar med. Vår känsla är att du kommer att sluta med vem ska du sluta med i det långa loppet, oavsett om de är en medarbetare eller inte!

Smertestillende medicin bundet til risikoen for erektil dysfunktion