söndag 13 november 2011

Hur läsa kroppsspråk


Hur berätta om en man är intresserad av en kvinna? Ta ett tips från hans ögonkontakt, ansiktsuttryck, arm-och benrörelser, och övergripande hållning vad han tänker och känner. Det är inte alltför svårt att veta om relationen är förtjust eller dömd. Bara uppmärksam på de små detaljerna som kommer att avslöja allt.

Ögonkontakt och elev Dilation

I USA, människor antar att ögonkontakt är avgörande i att veta om någon talar sanning eller är svekfull. Men i vissa kulturer är direkt ögonkontakt ett tecken på respektlöshet. I kulturer där ögonkontakt är acceptabelt, visar ögonen kvar på den andra personens ansikte minst 80 procent av tiden intresse.

Vad som är viktigare är elev utvidgning, något som människor har någon kontroll över. Om en person är intresserad av en annan person, eleverna sannolikt kommer att vidgas. För att dubbelkolla detta, diskutera något personen uppenbarligen har något intresse av och titta på hans elever ihop sig. Sedan ta upp något som är en av hans passioner, och se vad som händer.

Blinkande eller blinka

När någon blinkar, visar den ofta intresse för vad den andra personen säger, enligt Läsning ögonen, en artikel om Psykolog Världens hemsida. Blinkar, men varierar beroende på kultur. I västvärlden är blinkar en flörtig gest, medan det i andra kulturer, det är respektlöst.

Stående Stäng

Män och kvinnor som står mycket nära kan visa intresse. Andra ledtrådar för att titta efter för att indikera en positiv medvetenhet är:

Tänk på att det kan finnas vissa kulturella skillnader, som kan orsaka en annan läsning av personens avsikter. De flesta latinamerikaner tenderar att ha en mindre komfortzon än många asiatiska människor på grund av kulturella uppfostran. Var medveten om personens bakgrund och titta efter förändringar i hans visst beteende. Om han börjar stående armlängds avstånd från varandra sedan flyttar närmare och samtidigt fokusera på samtalet, är detta ett tecken på intresse.

Tecken på kvinnors intresse

Många kvinnor, medvetet eller omedvetet, visa sitt intresse för en man genom att flytta ett visst sätt eller göra gester som visar att deras sinnen är förhöjd. När hon kastar håret, stryker hennes hår eller flyttar bort från hennes ansikte och exponerar hennes bara axlar, hon visar en längtan efter uppmärksamhet. Andra saker hon kan göra är slicka hennes läppar, använda färska läppstift eller långsamt knapra på något som hon äter.

Tecken på en mans intresse

Män tenderar att titta på en kvinnas gester, letar efter ett tecken på att dom är intresserade. Om de är övertygade om att de inte kommer att avvisas, kan de lyfta ett ögonbryn och lät den falla, enligt Tracey Cox i 18 Clues kroppsspråk som säger att han är intresserad, en artikel om ivillage.com.

Andra tecken att titta efter är:

Även om de fysiska tecknen är inte helt pålitlig, kan de ange andra personens intresse. Titta efter ögonkontakt, blinka, elev dilatation, hur nära den andra står personen, putsar och andra organ gester språk för en stark fingervisning. Om detta är den första dagen, det bästa sättet att ta reda på vad den andra personen tänker eller känner är att träda fram och fråga.

I giovani o esperti?