fredag 27 april 2012

En av grundarna till nya dejtingsajt säger det viktigaste är sociala


Di Huang, 24-årige co-grundade dating hemsida SoWink (www.sowink.com), som lanserades i december.

Vad är skillnaden mellan SoWink och andra dating webbplatser? Med Match eller eHarmony, de är traditionella dejtingsajter, baserat på en matchmaking-system. Vi försöker umgås hela upplevelsen genom att användarnas engagemang genom vår plattform. Vi har en hel del sociala faktorer, till skillnad från andra dejtingsajter, där tanken är att skicka meddelanden fram och tillbaka. Det första och viktigaste är att vi inte gör långa profiler som du skulle hitta någon annanstans.

Vem SoWink avsedd för? Vi har en viss demografisk: 18 - till 35-åringarna, akademiker och unga yrkesverksamma. Du måste göra en Facebook verifiering eller har en punkt-edu mail för att bekräfta. Främst kommer det att vara för människor som är ensamstående, letar efter någon hittills. Webbplatsen är inte inriktad mot äktenskapet, det är för datering. Det är för människor som är nya på området och letar efter vänner och vill träffa nya människor.

Var är SoWink tillgänglig? Just nu, det begränsas av geolocations och fokuserade till San Francisco Bay Area sträcker sig till Davis och Santa Cruz. Vi expanderar plats till plats i stället för att konkurrera på en stor skala omedelbart.