lördag 23 juni 2012

Kvinnor ta ledningen i Dating


Med föränderliga tider, är dating regler också skrivits. Numera är det inte ovanligt för en kvinna att ställa en kille ut. Det verkar också att när det kommer till dejting, kvinnor bara älskar det. En brittisk studie har funnit kvinnor att ta ledningen när det gäller att hitta kärleken, med en fjärdedel av dem som går tre eller fler män samtidigt.

Forskning visar att den genomsnittliga enda kvinnlig regelbundet se minst två potentiella partners samtidigt, och de hittills fem män om året, rapporterade Daily Express. Även kvinnor är villiga att spendera pengar på att betala räkningar också.

Enligt studien, som utförts av restaurangkedja TGI Friday, det är bara 18% av kvinnor som trodde att mannen ska betala under dagen. Hälften av de manliga svarande instämde till det, säga att kvinnan antingen ska bidra eller gå halvor.

Nästan en tredjedel av kvinnor sade att de traditionella dating regler knappast gäller längre, med en fjärdedel ha begärt en man istället för att vänta på killen att göra ett drag.

Dessutom skulle en av fyra i en relation överväga, med nio av 10 män som vill sin flickvän att göra det, enligt studien. "Med ett ökande antal ekonomiskt självständig kvinna som tar sitt eget beslut, dating regler kommer att förändras ytterligare i fråga om jämställdhet", säger psykiatern Dr Avdesh Sharma.

Čtyři Základy mít na paměti