fredag 7 september 2012

Ålder Gap


Genom Wise Diva

När du datum mycket äldre eller mycket yngre människor, har du haft nog att navigera åldersskillnaden. När det blir smärtsamt uppenbart att du två är från helt olika generationer eller har raka motsatsen livsåskådning. Hur hand du skillnaden i ålder?

Mycket av det har att göra med mognad och kommunikation. Du hittar ett sätt att räkna ut skillnaderna genom att erkänna dem först. Det är inte bra att glömma den rosa elefanten i rummet.

En vän till mig dejtar någon mycket yngre än han är. Ändå är han lite förvånad över hur hon hanterar vissa situationer. Det känns som om han skulle förstå att det kommer med territorium dejta yngre. Jag uppmuntrar honom att klippa henne lite slack och påminna honom om hur han var borta vid hennes ålder också.

Har du någonsin undrar om dejting någon som är mycket äldre eller mycket yngre är värt alla justeringar som du måste göra?

De jag ser det, kommer varje relation har sin egen unika uppsättning av utmaningar. Om att hantera skillnaden i ålder är den tuffaste delen av relationen, så det är inte så illa. Då igen, jag har daterat inte (många?) 20-åringar på ett tag heller.

Vilken åldersintervall tror du är mest kompatibel med dig? Tror du ålder frågor alls?

Hur unga skulle du datum? Hur gammal?