söndag 30 januari 2011

Online Dating Tips för upptagna chefer


Av Katharine Blodget

Och nu ska vi säga om ditt After work liv ...

Under de senaste åren har jag haft tillfälle att uppleva online dating färdigheterna hos en hel del folk på flera platser. Jag är ledsen att meddela att de flesta människor har någon online-dating skill-utveckling att göra.

Om du vill använda dejtingsajter för att hitta någon cool att hänga med efter (under?) Arbete, hjälper det att göra en anständig första intryck. Så här är några snabba tips ...

Internet dating tips för killar

Börja inte annonsen med "Jag är en trevlig kille ..." Varför inte? Eftersom detta bara visar att du är en idiot. Killar som är faktiskt trevligt tycker inte denna kvalitet anmärkningsvärd.

Säg inte "Jag är inte som alla andra ..." komma över dig själv. Du är precis som alla andra! Det är därför du är på Match.com.

Var ärlig ... men inte berätta allt. Och välj dina ord noga. Om du är "söker en allätare," hitta ett annat sätt att säga samma sak. "Allätare" är inte roligt. Det är hotfullt.

Skriv inte usel titlar på din annons eller i din intro e-post. Jag menar inte att vara prosaisk här, men dating webbplatser är bara en annan form av sekretessbelagda reklam. Du beskriver en produkt som du säljer till potentiella köpare. Rubriker som innehåller "Mmm Hej" "Hej" eller "Hej:)" Måla inte produkten i ett positivt ljus.

Vill lägga upp en bild på dig själv hålla ett spädbarn får. Jag erkänner: jag föll för den.

Skriver "Hej." "Hej" är okej, faktiskt. Det är effektivt. "Mmm Hi" är dum.

Internet dating tips för tjejer

Uppger inte i annonserna att du är "feminina", "paradis" eller en "ovanlig ras ..." Alla säger dessa saker, och de hjälper inte mycket. Om du är tjej, kan man anta att du är "kvinnliga" (Okej, kanske inte). "Paradiset" är en plats. Och en "ovanlig ras" låter som någon sorts djur.

Lägger en snygg bild av dig själv, det bästa du kan hitta. Tyvärr spelar det. (Och det är viktigt för dig också. Så får ner från det höga hästar!)

Skicka inte en profil (från sidan av ansiktet) som ditt huvudsakliga headshot fotografi. Avslöjande en halv sida av ansiktet är ibland sexig, men också tyder på att resten skulle kunna vara skrämmande. Få de dåliga nyheterna ur vägen.

Säg "ser fram emot att höra från dig ..." och vara säker på vad du vill höra. Rubriker som "vill prova något nytt och lekfullt?" Eller "Big är bäst" är bättre lämpade för en porr sajt.

Fyll inte på sarkasm eller skryta om dig själv i din annons. Framhäva dina dygder och prestationer kan låta arrogant. Det är också tråkigt.

Gör beskriva dig själv och din ålder sanningsenligt, och eliminera den som gör något av dont's ovan. Sanningen kommer att komma ut så småningom. Det kan lika gärna vara nu.

Där se hur enkelt det är?