torsdag 14 juli 2011

Den Dating Coach


The Online Dating industri håller på att explodera med miljontals nya medlemmar ansluter sig varje dag. Det beräknas att inom de närmaste fem åren kommer nästan 50% av alla ensamstående vuxna använder online dating tjänster att träffa andra singlar!

Eftersom fler och fler människor använder online dating tjänster och datering myndigheter att hjälpa dem att hitta sina själsfränder, har en ny specialitet tjänst uppstod i form av en online dating coach. Medan online dating webbplatser sammanställa din personliga information så att de kan göra matchmaking, arbetar ett Dating Coach direkt med kunder för att hjälpa dem att etablera och utveckla de relationer som börjar inom myndigheten. En Dating Coach har ansvaret för att hjälpa kunder effektivt marknadsföra sig själva på dejtingsajt. Framförallt ger ett Online Dating Coach personlig coaching tjänster till kunder så att de kan sätta sin bästa fot framåt i att ta kontakt med de övriga dejtingsajt medlemmar.

En online dating Coach är en dating specialist som efter intervjuer och arbeta med en kund och med hjälp av specialverktyg coaching bedömning, kommer att hjälpa klienten sätta sina tankar, känslor och värderingar på papper (så att säga) och därmed skapa kundens online dating profil som kommer att ses av de andra medlemmarna.

Utöver detta kommer en online dating coach hjälpa sina klienter se hur deras tankar och känslor påverkar deras dating matcher, och kommer att erbjuda vägledning och återkoppling för att förbättra kundens sannolikheten för framgång. I många fall har ett Dating Coach kunder varit borta från den inre marknaden för ett bra antal år. Därför är lite av rehabilitering är till hjälp för vissa klienter som ett sätt att bekanta sig med 21: a århundradet dejta praxis. Mycket har förändrats i världen av dejting under de senaste tio eller tjugo år - ja, har även de senaste fem åren dejting ritualer utvecklats!

En Dating Coach fungerar oftast per telefon, och typiskt är varje vecka eller två gånger i veckan telefon coaching planerat när det passar kunden, ibland efter jobbet och ibland på helgerna. I början av coaching processen kommer en Dating Coach göra en första bedömning för att få större bild av vad som inträffat i klientens privatliv. Under den bedömningen är klientens personliga värderingar bryts genom en serie öppna frågor. Denna intervju skapar förutsättningar för en effektiv coaching som följer.

Pågående coaching sessioner med en dating coach kan vara så enkelt som mötet via telefon i en timme för att diskutera män eller kvinnor du har daterat den senaste veckan, eller de kan bli lika intrikat som att ha din Dating Coach lyssnar noga medan du öva flirta med främlingar, eller rollspel för att göra sig redo för "the big night out."

Den kanske viktigaste aspekten av att välja ett Dating Coach undersöker deras professionella akademiska meriter. Du vill se till att din Dating Coach professionellt har utbildats förstås. En dating coach som har en bakgrund i psykologi eller socialt arbete (om inte båda) kan vara till stor hjälp i att dra ut de kvaliteter av en kunds personlighet som han eller hon kanske inte ens är medvetna om sig själva. Den Dating Coach kan sedan hjälpa klienten att uttrycka sig så deras datum har nytta av sina verkliga känslor och personlighet. Som en förenklad men illustrativt exempel är blyghet hos en person ofta misstas för inbilskhet. Den person som verkar ovänligt är ofta bara blyga, men denna kvalitet kan leda till ett missförstånd - speciellt på en första dejt. En välutbildad Dating Coach kan lösa den här typen av problem genom att hjälpa klienten kompensera för hans eller hennes blyghet och även få det att fungera till deras fördel.

Som med någon form av rådgivning, när du söker hjälp av en Dating Coach, vara objektiv men också titta på, så att du väljer någon som verkligen vill hjälpa dig. Ju mer din Dating Coach är villig att arbeta med dig som hans klient, desto mer engagerade han är att tillhandahålla den tjänst han lovade. Åtminstone kommer tjänsten av ett Dating Coach hjälpa dig att lära dig mer om dig själv och göra dig mer bekväm med den personlighet som du uttryckligen till världen. Eftersom en stor del av dejting är din önskan att må bra genom sällskap av en annan, bara må bättre om dig själv övergripande kommer att göra ditt liv rikare för att ha haft erfarenhet av att vara coachad. Och mår bättre om dig själv kan lätt leda dig till den relation du har drömt om - och anledningen till att du gick till att dating service i första hand!

Romance mukaan Mars