onsdag 11 november 2009

30 Snabbtips i Möte och dejta kvinnor

Under de senaste åren, aktivt och medvetet försöker att träffa kvinnor, har jag lärt mig några saker. Några av dessa kom som upplysande epiphanies, några kom med suckar och slår i pannan, men alla kom med erfarenhet.

- Det är tänkt att vara roligt. Du kan inte och kommer inte att vinna em all. Få ut något av all kommunikation med en kvinna. Lära sig något. Roa dig med henne.

- Vara beredd att ändra, men bara för dig själv.

- Det är verkligen en lek med siffror. Spela siffrorna, rulla med slag. Det är en berg-och dalbana, upp-och nedgångar, baby. "När du väl har kommit, det är aldrig så bra som det verkar och när du är nere verkar det som att du aldrig upp igen." Du kommer.

- "Bra saker kommer till dem som väntar". Inte den här gången. Bra saker kommer till dem som agerar. Den 3-sekunders regeln fungerar på många nivåer.

- I allmänhet, att det är dålig form ber om ursäkt. För allt. Du kan erkänna att du hade fel, kan du erbjuda att göra saker rätt, men inte om ursäkt.

- Det finns inget som heter overconfidence. Finns något sådant som tar sig själv på för stort allvar, dock.

- Fråga inte tillåtelse att göra eller säga något. Fråga aldrig en kvinna om du kan kyssa dem, krama dem, hålla dem, etc.

- Angenäm är tråkigt.

- Svartsjuka är en "låt oss bara vara vänner" best friend.

- Humor gör att många synder. Laughing är ett afrodisiakum. Lära sig att bli rolig. Lyssna på komedi album. George Carlin, Eddie Murphy, Chris Rock.

- Aldrig ställa frågor som är utformade för att ta reda på vad hon tycker om dig.

- Role återföring är roligt, och det fungerar. Bete sig som hon försöker få in dina byxor. Spela svårfångad. Fight fire with fire.

- Ingen gillar en complainer. Såvida han är verkligen rolig.

- En öppen spis är en värdefull investering.

- En droppe vaniljextrakt i din flaska parfym. En spray på halsen, en på bröstet, och lite bakom öronen.

- Det enda som är viktigt med en kvinna är nu. Vad hon tänkte på dig 10 minuter sedan är förmodligen annorlunda än vad hon anser om dig nu och vad hon kan tänka på dig 10 minuter från nu. Så oroa dig inte om vad hon tycker om dig.

- Du måste leda. Även om du inte vet vart du ska. Gör det till ett äventyr. Ta hennes hand och bly.

- Touch hennes första, omedelbart, kortfattat. Låt kino framsteg naturligt. Tvinga inte det.

- Livet är inte rättvist och dating är en del av livet. Dating, behandlar kvinnor, är inte och ska inte vara rättvist. Get over it.

- Det finns ingen sådan sak som att spela ut din ligan. Alla är i samma liga. Det kan vara all-stars och buskmarker, men även all-stars förlora och även scrubs kan bli all-stars med praxis.

- Kvinnor älskar hundar.

- Ta regelbundna pauser från spelet. Fokusera på dina andra intressen. Få ditt liv rätas ut. Göra något annat, sen komma tillbaka.

- Få henne att ringa dig, du gunst, justera hennes schema för dig, etc.

- Skillnaden mellan att vara kongruenta och sänder blandade signaler:
Att vara kongruent har att göra med vem du är. Sänder blandade signaler handlar om hur du känner för henne.

- Om du planerar att bli allvarlig med en kvinna, finns det några saker du bör beakta. Först kommer hon vända sig till sin mor. För det andra kommer hon vända sig till sin mor.

- En kvinna kommer att testa dig och håller på att testa dig. Don't get too comfortable. Bo på tårna.

- Bra dansare är bra i sängen.

- Bra Kissers är bra i sängen.

- Låt inte flirta drar ut på tiden. Sluta medan det fortfarande är kul. Nära, eller lämna och komma tillbaka.

- Kvinnor gillar sex lika mycket som vi gör. De gillar att prata om det lika mycket som vi gör också, kanske ännu mer. Men inte på samma sätt.