tisdag 10 november 2009

Den extra Impact respekt

Jag slår vad om att du funderade på ett eller annat tillfälle - hur kommer det sig att en kvinna borstar en killes förskott bort, reagerar på hans ord eller uppmärksamhet negativt och med en cynisk mysa, medan andra gånger är hon helt in i honom.

Svaret är i en något enkelt men ändå extremt viktigt begrepp - Respect.

Hon måste ha lite respekt för dig för att åtrår dig och reagera positivt på DIG.

Du kan få detta avseende på två sätt:

1. Genom en färdighet (vad du gör). 2. Genom din personlighet (vem du är).

Låt mig utveckla ...

Har du undrat varför kvinnor attraheras så mycket att bartenders. Är det för att de är de hetaste killarna i en bar?

Nej! Det beror på att de förtjänar mest respekt i baren. De visar upp sina färdigheter - de fungerar och de är där för ett giltigt skäl. 99% procent av alla andra killar är bara umgås och ser "söt" och måste ta till andra medel för att vara attraktiv.

Vad sägs om artister och komiker? De, bättre än någon annan, visa sin personlighet till hela världen, och det är varför kvinnor vill ha dem så illa.

Å andra sidan går säga något provocerande till en kvinnlig förbipasserande med. Du är garanterad att få en negativ blick och ett hårt ord i utbyte ... Om du har turen att inte ignoreras av henne.

Varför? Det är helt enkelt för att du inte tjänar något avseende, och du visade en bristande respekt för dig själv genom att visa att du inte vet hur man nalkas henne ordentligt.

Här är några exempel från verkliga livet på hur graden av respekt du ändrar dynamiken i en given situation.

Om du närmar dig en kvinna med en cheesy pick-up line, visa att du inte har den kompetens eller personlighet som skulle berättiga dig till respekt. Du har inte förmågan att en naturlig konversation, och du inte har den person som önskar vara äkta och annorlunda än andra.

Å andra sidan, om du säger något avslappnad och neutral i kvinnans närvaro som är relevant för situationen, även utan att låtsas som om du kommer på henne, så kunde hon bara svara mycket bra ... eftersom hon respekterar dig och ... hon respekterar att du respekterar dig själv.

Om hon är smart och socialt skarpsinniga, hon inser hur sällsynta sådana killar är.

När en dag, om du är för påträngande och framåt, kommer du över så desperat behov av sex och kärlek. Detta visar din brist på skicklighet i att få kvinnor och bristen på styrka i att hålla byxorna upp. Varför skulle du få någon respekt för det?

Omvänt, om du bete dig som en mes, vara passiva, hålla med om allt hon säger och gör allt hon vill ha på ett supplicative sätt - du kommer inte att respekteras heller, och av uppenbara skäl.

Kom ihåg, om hon respekterar dig kommer hon vara med dig.

Ta mig inte fel. Jag påstår inte att du ska arbeta på att tjäna en kvinnas respekt för en månad innan det blir intim med henne. Du kan få den nödvändiga respekten på bara några ögonblick.

Din genuinitet, är din förmåga att kommunicera med stolthet, och med en tro på att det du gör är rätt och verkligen smickrande att en kvinna i förtroende och på ett sätt som beskriver kreativitet tjänar du en stor respekt på bara några minuter. Detta är delvis för att så få killar vet hur man gör det.

Jag kommer att gå ännu längre och föreslår att ditt leende kan få dig mycket mer respekt än en grinig, ledsen, deprimerad look. Din ögonkontakt och tillvägagångssätt kommer att vinna respekt automatiskt, oberoende av vad du säger och vad resultatet av ditt meddelande kommer att bli.

Å andra sidan, om du stirrar utan att göra något, du tjänar alltmer respektlöshet med tiden, kommunicera ditt tveksamma, orolig natur och brist på förmåga (förmåga att initiera en kontakt) och brist på personlighet (förtroende).

Så behandla dig med respekt och kvinnor kommer att märka - trots allt, är du en av de få!