tisdag 20 juli 2010

Forskare säger Svarta kvinnor har sex mer än vita kvinnor. Fett kvinnor får nej Loving ".


Dr Ilana B. Addis vid University of Arizona i Tucson och kollegor fann också i sin undersökning av drygt 2.000 kvinnor andelen 40-69 Så bättre psykisk hälsa var förknippad med mer sexuell tillfredsställelse, medan tyngre kvinnor är mindre benägna att vara sexuellt tillfredsställd .

Det har varit lite forskning om kön liv medelålders och äldre kvinnor, särskilt på sexuell dysfunktion bland kvinnor i denna åldersgrupp, Addis och hennes kollegor skriver i aprilnumret för obstetrik och gynekologi.

För att undersöka, analysera de resultat från 2.109 kvinnor som deltar i en studie av inkontinens, som alla var långsiktiga medlemmar av Kaliforniens Kaiser Permanente hälsa plan. Kvinnorna hade enkäter på hur ofta de hade sex, de var nöjda med sitt sexliv och eventuella sexuella problem.

Sjuttio-en procent av kvinnorna rapporterade att ha sex under det senaste året, medan 37% haft sex varje månad eller mer sällan och 33% haft sex varje vecka eller oftare. En tredjedel av sexuellt aktiva kvinnor som uppgav att de hade någon typ av sexuell dysfunktion, inklusive brist på intresse för sex, blir oförmåga att slappna av och njuta av sex, eller svårighet att upphetsad eller har en orgasm.

Tjugofyra procent av den sexuellt aktiva kvinnor sagt sexuell dysfunktion var "något av ett problem" eller "mycket stort problem."

Rikare eller fler högutbildade kvinnor hade mer sex, fann forskarna, medan en måttlig alkoholkonsumtion, lägre BMI och bättre hälsa också var bundna till tätare sexuell aktivitet. Yngre kvinnor och dem i ett signifikant samband var också mer benägna att ha sex oftare.

Afroamerikanska kvinnor var 32% mindre risk än vita att rapportera är missnöjda med sitt sexliv. Forskarna identifierade även ett samband mellan bättre psykisk hälsa och mer sexuell tillfredsställelse och högre kroppsmasseindex och mindre tillfredsställelse.

I en ledare medföljer studien pekar Dr Brenda S. Gierhart av FDA i USA i Silver Spring att definiera sexuell dysfunktion hos kvinnor kan vara oerhört svårt. "Läsaren uppmärksammas på att närma sig all kvinnlig sexuell dysfunktion studier prevalensen med försiktighet tills forskare acceptera en standard definition", skriver hon.

KÄLLA: Obstetrik och Gynekologi, april 2006.

Acronis True Image