måndag 26 juli 2010

Passa dig med din inre natur för True Dejting Framgång


"Allt levande måste ständigt söka för en utvidgning av sitt liv, eftersom livet, i blotta att leva, måste öka i sig." The Science of Getting Rich av Wallace slör

I dag vill jag tala om att anpassa dig själv med din inre natur. Med andra ord, så länge du lever du måste följa vissa egenskaper i livet. Detta är inkapslat av en metafor i texten varifrån ovanstående citat är hämtat, om hur ett frö en gång planterade, kommer att gro till en fabrik och producerar hundratals frön under sitt liv. Med andra ord livet genom att det är mycket natur "ökar själv." Poängen är att ett frö genom att leva skapar 100 är som sig själv och göra sig i linje med livet är det naturligt för dig att öka själv.

Till skillnad från växter vi har en förmåga att skapa från en mental bild till fysisk verklighet. Så genom att leva vi inte bara ha kapacitet att skapa genom fortplantning, men också via mentala skapelse. Denna mentala skapande kan användas mot dig själv för personlig utveckling. Så på ett sätt, genom att leva det ligger i sakens natur att växa och utvecklas och bli bättre och bättre. Acceptera att grundläggande verklighet om dig själv kan ändra hela din självbild till en av "höjning".

Om vi närmar oss dejting och relationer utan att ett sätt att "öka" då långsiktiga framgång är osannolik. Till exempel, om du inte växer som person då du kommer antagligen locka samma sak i en annan person och du har en ganska tråkig relation. (Även om många människor nöja sig med en sådan situation). Om du inte växer och träffa någon som är, kommer de att lämna dig och vice versa.

Om du upprätthålla en attityd av tillväxt och expansion alltid är öppen och positiv (på ett visst sätt) då du kommer så småningom att attrahera en sådan person och dating med en sådan person i roliga och spännande.

Detta kommer också att lägga grunden till ett förhållande som växer - vilket gör den frisk och tillfredsställande.

"Den önskan om rikedom är helt enkelt kapaciteten för större liv som söker självförverkligande, alla önskningar är försöket av en outtalade möjlighet att komma till handling. Det är makt når manifesterade sig som orsakar önskar. Det som gör att du vill ha mer pengar är detsamma som den som gör växten växa. Det är livet, söker rikare uttryck! "

Detta lilla stycke uttrycker tanken att livet som syftar till att öka sig och växa - och välstånd behövs för att verkligen uppleva livet - då blir rik är en nödvändig del av din tillväxt. Helt enkelt genom att ha en önskan att bli rika som ni visar att du har förmågan att göra det. För om du inte har förmågan du skulle inte ha motsvarande önskan.

På samma sätt, om du har lust för skojs skull dating, en bra relation, eller möta en varm person av motsatt kön, då du också ha förmåga och kapacitet att få vad du vill. Genom denna metod som beskrivs av Wallace slör, önskan skulle inte existera - Det kan inte - om du inte har möjlighet att uppfylla detta önskemål.

Wallace berättar en historia om hur han såg en liten pojke blir frustrerade när de försökte att spela piano. Han frågar detta barn varför han var så nervös och fick svaret att musiken ungen kände inte kom ut på piano ordentligt? dvs hade han redan kapacitet att känna och höra den musik han ville spela. Han bara hade ännu inte utvecklat den skicklighet mellan musik och fingrar för att kunna spela den. Däremot kan han lära sig och spela bra. Viljan visar det.

Om du kommer möte och dejt med den attityd och tro att du hittar vad du önskar och känna mig tacksam för vad du får innan du ens få det. Med detta du är beredd att vidta åtgärder för att göra din önskan till verklighet så har du inget annat val än att lyckas.

Obs: Tillväxten princip tillämpas på dejting och förhållande fungerar bara om du vill ha det "verkliga livet, inte bara nöjet att sensuella tillfredsställelse, det" verkliga livet innebär att utföra ditt mentala, fysiska och andliga funktioner av kultur och din personliga utveckling. Om allt du söker är kön, till exempel, då skapa en mental bild av att hitta en person som vill samma sak som du gör. Det är vad du hittar. Det är ett bättre sätt att förförelse till sex bara än att manipulera någon att få vad du vill.