onsdag 28 juli 2010

Värsta presenter till nya relationer


Om kärlek är i luften med ett nytt förhållande som går långt före semestern, har Yahoo! Dejting några råd om hur man skall se det fortsätter på rätt spår genom att undvika gåvor som kan döda romantik.

Kristen Sasser, Yahoo! Dejting "online dating expert, har sammanställt en lista över de 10 värsta gåvor för nya relationer efter att ha bett webbplats användare för förslag. Hon fann att ge smycken, speciellt ringar, toppar listan eftersom det kan göra mottagaren väldigt nervös och få dem att bulten. "En gåva uttrycker en hel del om hur människor uppfattar andra och hur de tänker på dem så det kan vara en punkt som gör eller bryter en relation, säger hon. "Om de inte har lagt någon tanke i det, börjar man undra om de bryr sig tillräckligt för att få det att fungera."

Att köpa underkläder eller kläder var en dålig idé, eftersom att ge fel storlek kan orsaka alla möjliga argument.

Att ge något klyscha som blommor eller choklad var ute eftersom det visade liten tanke.

Yahoo! Dejting talesman Jason Khoury dessa djur var också ett förbjudet område. "Någon skrev i om hur de fick en kanin från någon de hade just börjat dejta och dog dagen därpå. Det är ett riktigt dåligt omen, säger han.

Presenter köpte själv förklädd som en present också en tendens att falla platt. "En kille hade köpt sin nya flickvän ett Nintendo Wii men hon hade aldrig varit ett spel person medan han hade alla andra konsoler i sitt hem och han förde över Wii att hålla sitt hus. Man måste fråga sig vem det är för? " sade han.

Här är Top 10 listan som Reuters inte har godkänts:

1. Om du inte planerar att föreslå, undvika Gifting smycken, speciellt en ring, som uppfattas engagemang kan skrämma din älskling.

2. Även en ring kan anses överbord, något opersonlig, som ett kök apparat eller presentkort, kan tolkas som tanklöst eller falsk.

3. Undvik Gifting underkläder för din första semester tillsammans. Det kan ses som alltför intima och sända fel budskap.

4. Gifting något själviska, såsom sportevenemang biljetter när du vet att din betydande andra inte är en sportfantast kan relä som du kan bli mer fokuserade på sina egna intressen än den person som du får ge presenten till.

5. Arbetsrelaterad poster som främjar effektiviteten på kontoret i allmänhet undvikas. Varför sätta arbeta upp under loven, vilket är en tid för avkoppling.

6. Kläder kan vara kränkande, särskilt om du är osäker på vilken storlek att köpa.

7. Djur som presenter i allmänhet dåliga idéer om du inte känner personen väl. Husdjur är enorma åtaganden och alldeles för allvarlig för en första semester tillsammans.

8. Re-Gifting är aldrig en bra idé, särskilt om det är en gåva från ett tidigare förhållande.

9. Glöm klichéer, såsom lådor med choklad eller blommor. De hade en liten tanke eller ansträngning.

10. Undvik gåvor som kan tyda på att din betydande andra behov ändra någonting om sig själv, såsom att använda sig kläder eller gym utrustning som kan säga att han / hon inte ser tillräckligt bra som han / hon är.