fredag 22 april 2011

Fem tips för Dating en Blogger


Bloggare är en ovanlig ras, faktiskt. Den die-hard bloggare spenderar varje vaken (och sovande) ögonblick konsumeras med bloggandet, sociala medier och statistik. Därför, allt du lärt dig uppdaterad om hur man håller en människa lycklig, som det gamla ordspråket "det bästa sättet att en mans hjärta går genom magen", måste kastas ut och det är dags att skapa en ny arsenal. Att förstå vad som gör en bloggare fästing tar dig dit, men först ta denna lilla frågesport för att se hur djupt i du är.

Blogger Intensitet Quiz:

Är orden sidvisningar, klick, mickar och för att vinna används i hög frekvens?

Är hans BlackBerry i handen, eller mycket nära, hela tiden?

Kan han lägga upp en bild till Facebook, eller skicka en Tweet, innan du ens kan blinka ett öga?

Är han ständigt tänker på berättelsen idéer och testa rubrikerna högt?

Har han bryta sig in i hashtags som helst?

Om du svarat ja på tre eller fler frågor, har du en die-hard på händerna. Oroa dig inte. Du behöver inte att dyka i den djupa delen av bloggvärlden att överleva leva lyckligt tillsammans, men en djupdykning bara lite kommer att gå långt. Här är fem knep för den nya arsenal.

1. Talar språket: Konsolidera din kommunikation till 140 tecken ljud biter. Män har redan en övre gräns för hur många ord de kan absorbera vid en viss tidpunkt, ett drag som bara förstärks för någon som bor i en värld av 140 tecken @ svar, DM: s och statusuppdateringar. Det faktiskt inte skulle vara det värsta vana att komma in, med tanke på våra kvinnliga tendens att ordrikedom, plus att det är bra träning för dina egna tweets. För maximal effekt, starta med uppmärksamhet gripa tag rubriker. "Den verkliga sanningen bakom ...", eller" Vad du inte visste om ...", har visat sig vara särskilt effektivt.

2. Presentera saker i listor: Listor är ett mycket effektivt verktyg eftersom bloggare lever och andas av Top 5 och Top 10 tips, vägar, orsaker, osv ... Tro mig, kommer han smälta det andra du föreslå "De 5 största restaurang val för middag ikväll", eller viska "The Top 5 skäl som jag älskar dig" i hans öra.

3. Master sociala medier Meddelanden: Om du verkligen vill klippa hans värld dike röst till förmån för text och sociala medier meddelandetjänster. DM: s, @ svar, Facebook-meddelanden och chatta alla härskare över telefonen. Bonus: samtidigt budskapet honom på flera olika plattformar, betala tillbaka kommer att vara söt.

4. Respektera Mayorship: Gör dig själv en tjänst och låt honom vara den första att checka in på Foursquare när du är ute. Även om han kommer säga att han vill att du ska checka in först så att du ska visa upp i hans Twitter ström och folk kommer att se dig tillsammans (<3 <3), är den Allsmäktige mayorship den heliga graal, inte berövar honom.

5. Hitta Twitter religion: Twitter är den allra heligaste av det sociala medierna för en bloggare, så här är platsen du verkligen vill hoppa i. Några enkla regler: RT hans saker, inte konkurrerar om första TwitPic och viktigast av allt, bekanta dig med twitter lexikon, aka hashtags.

Vidta några bloggare-esque tendenser kommer att löna sig i spader. Först är han alltid lätt att nå, vilket gör kommunikationen en vind som helst, var som helst. För det andra, det är visserligen ett mycket roligt, särskilt om du går alla och ut dela bilder och videor socialt också. Tredje, och viktigast av allt, kommer du att göra ditt Blogger mycket glad och jag behöver inte översätta vad det betyder ... Var kreativ!

10 Citas revienta plazos