söndag 7 mars 2010

12 Things You Don't Know About Women


Kolla förhållandet och dating råd du kan använda dessa på annat sätt störande kändis damer. Nu sluta stirra och gå bli en bättre människa.

1. Christina Applegate

"Ring oss tillbaka direkt. Att "tre dagar" business inte tillämpas. Vi blir äldre och vi har inte tid att knulla runt. Väntar för länge och vi kommer att tappa intresset. Lita på mig en.

2. Courtney Cox

"Vi ägna större uppmärksamhet åt dina händer än du tror. Det är illa nog om du inte har manliga händer, men om dina naglar är längre än vår, glöm det. "

3. Padma Lakshmi

"Några av oss föredrar boxning med yoga. Ingen av oss tycker faktiskt Pilates. "

4. Alyssa Milano

"Kvinnor är medfödd självmedveten. Detta är inte ett val, det är en genderwide tillstånd. På en dålig dag, jag tittar i spegeln och se mina tio pund-tyngre alter ego. Hennes namn är Bertha. På en riktigt dålig dag, ser Bertha hennes två hundra pund-tyngre alter ego. Hennes namn är Brian Dennehy. "

5. Poppy Montgomery

"När man överväger huruvida eller inte att fråga ut flickan du är rädd för att prata med, ha detta i åtanke: Det spelar ingen roll vem du är eller hur du ser ut, det är alltid smickrande när du träffar på oss. Alltid.

6. Téa Leoni

"Supersecret: Om vi inte är blinda eller har inga nattlampa i badrummet, hela wc-stolen sak är överdrivna och syftar till att kontrollera dig."

7. Mariska Hargitay

"Vi älskar det faktum att det tar bara tolv minuter att göra sig redo för något, vare sig det är en svart slips [event] eller en basketmatch. När det tar längre tid än så ... Vad gör du där inne? "

"Vi är alla om våra halsar. Känn dig fri att ägna så mycket tid där som du vill. "

8. Emily Deschanel

"Även om vi har bara varit tillsammans ett par veckor, inte inför oss som" kvinnliga vän "- eller det är precis vad vi ska bli."

9. Jenna Fischer

"Om vi stöter på din ex-flickvän offentligt, sätts det första du ska göra din arm omkring oss. Och om vi måste introducera oss, har du stora problem. "

10. Julie Delpy

"Vi måste du vara nåbar hela tiden, men vi gör inte alltid plocka upp våra telefoner när du ringer. Vi inser att detta känns som en dubbelmoral, om du vill diskutera det vidare, bara lämna ett meddelande. "

11. Maria Bello

"Vi är rädda för engagemang också. Du kanske tror att vi tillbringar vår tid intrigspel sätt att fånga dig i äktenskap, men många av oss är glada att vara oberoende och självständiga. Dessutom är vi inte i någon bråttom att sluta lusting efter unga Calvin Klein-modeller. "

12. Kyra Sedgwick

"Våra vänner är inte era fiender, och våra fiender bättre att inte vara dina vänner."

Stupid Women's Kriterien w�hlt man eine Boyfriend