lördag 13 mars 2010

Dating Tips för att hantera Bad Dates


Tillbringat en hel natt med någon du inte tål att vara med kan kännas som en evighet och är en av de värsta sätten att spendera en dag. Bad datum kan ske genom att gå ut med någon för att personen är fel för dig eller den dag då verksamheten i sig är inte underhållande. Vissa datum går dåligt på grund av yttre omständigheter såsom dåligt väder eller trafikstockningar, men dessa datum kan bli "gemensamma erfarenheter" som kan leda till en bindning som kommer från delade umbäranden. Så dåliga yttre förhållanden kan ignoreras som en dålig dag eftersom situationen kunde inte undvikas och det inte innebär en personlighet sammandrabbning.

Ett av de största problemen med dåliga datum är att du svarar delvis. Varför? Bara för att du gick med på att gå ut denna dag till att börja med. Du kunde ha kommit överens om att detta datum som en tjänst till en vän eller en familjemedlem men du sa ja när du kunde ha sagt nej. Naturligtvis, när du har varit på en dålig dag kommer du att vara mycket mer försiktig, vilket ger dålig datum en brant inlärningskurva. Så nästa gång du ska vara säker på att fråga om denna person eller bara säga nej om du inte kan få mycket information. Detta kommer att rädda dig från att få dras med en arbetsnarkoman som bara kan tala om arbete, eller någon som bara talar om sig själva eller till en person som håller sluta gör ni undrar varför de vill träffa för att börja med. Om du visste denna person innan du går ut då det visar att du verkligen inte kände dem eller att datumet ändras denna person på något sätt så att du kommer att vara mer försiktig med att acceptera ett datum från någon i en liknande situation i framtiden.

Om du gillar den person du daterad, men fick tråkigt med själva datumet bör du fundera över vilken typ av förslag som du gjort dig för det här datumet. Har du samtycker till detta datum plats eller har du ens bad om din åsikt. Om datum inte frågar dig om hur du tänkte om detta datum aktivitet då måste man överväga om denne bara ignorerat din åsikt eller bara inte vet ni mycket väl. Om din åsikt ignorerades då måste man överväga om denne är rätt person för dig att datum nu eller var de bara nervösa över behagar dig och du bör ge dem en chans till. Tänk på att alla har sina egna sympatier och antipatier, och så om du har tagit ett modernt ställe som du har haft en dålig upplevelse med så att du inte kan roa dig på ett sådant ställe, så är detta något som din partner inte kunde ha känd.

Ibland är det bäst om du tycka till om vilken sorts dag du vill gå på. När du talar in, om din partner fortfarande inte be dig om dina synpunkter kan du säkert undvika dem som går ut med dem kommer sannolikt att leda till dåliga datum.

För att hålla dåligt datum som möjligt se till att du lämna dina synpunkter på vilka datum platser du är intresserad Fråga din partner om den typ av saker de vill göra och komma med ett förslag om ett modernt ställe ni båda kanske gillar.

Om du inte kan stå någon väldigt mycket och är inte säker på om du kan njuta av en lång dag så att du väljer en plats kul dag så att din dag är inte lika viktig för din njutning av det datum som säger en intim middag skulle . Om du är noga med vem du gå ut med och när du går ut så kan du hålla dåligt datum till ett minimum.

Tres pasos para Desmitificando Online Dating