fredag 6 maj 2011

Datum en Cougar Woman


En av de nuvarande hetaste trender bland ensamstående unga män och äldre kvinnor är cougar dating, plus det är ännu blivit mycket populär bland kändisar. Även om det liknar något annat dating, finns det vissa skillnader när det gäller äldre kvinnor dating yngre män, för pumor är oftast ute efter att uppfylla särskilda önskemål och behov.

Det finns några saker att tänka på innan Cougar Dating

Om du är en ung ensamstående man överväger dejtar en Cougar, det är det viktigt att komma ihåg varför vi ser fler och fler äldre kvinnor dating yngre män. Cougars är inget annat än medelålders eller äldre kvinna som söker hittills yngre män. Många av dessa kvinnor har fått ut av unken äktenskap med tråkig äldre män och de svälter för unga män som kommer att ge dem uppmärksamhet, romantik, intimitet, sex och konversation. Du måste dock inse att ofta cougar kvinnan är ute efter en mycket självsäker ung man som är mycket energisk och kan erbjuda henne hela paketet.

Om att leta efter en Cougar Woman

Om du är en ung ensamstående man letar efter en cougar kvinna hittills, de två bästa platserna att leta finns barer eller online dating webbplatser. Cougars finns ofta på båda dessa platser söker yngre män, även om dessa platser både erbjuda egna helt annan atmosfär för mötet pumor.

Ansluter med en Cougar kvinna på en bar

Möte en puma kvinna på en bar är ganska lätt, för det finns ofta pumor frekventerar dessa ställen att kolla in ögongodis. Ibland pumor som hänger på barer är bara ute efter en snabb lösning eller en-nighter, men inte alla. Om du vill ansluta med en puma på bar du måste låta henne veta att du är intresserad och tillgänglig, så du behöver tala med stort förtroende och föra henne.

Möte Cougars på Online Dating Sites

Cougar dating via online dating webbplatser händer ganska annorlunda än med bar scenen. Det finns många pumor använder online dating webbplatser för att söka yngre män för sex, eftersom det ger dem en chans att få veta mer om en ung man genom att byta bilder och chatta online. Detta är också ett bra sätt att få träffa en puma, och det gör att du kan ange i din profil exakt vad du letar efter i cougar dating relation, därför att det skulle vara en bra idé att gå med i en puma online dating site.