lördag 7 maj 2011

Olika Dating färger på grund av olika hjärnstrukturer & Användning


Har du hört att män eller kvinnor är från olika planeter? Det är sant. Inte bokstavligen, men det är sant. Kvinnor reagerar olika, lust på olika sätt och arbetar på ett sätt som är helt främmande för en man. Detta beror på att män och kvinnor är två olika arter av människa. De är inte motsatser "eller" lika "i någon traditionell bemärkelse. Naturligtvis de förtjänar samma rättigheter - Eskimo samhällen visar jämställdhet kan existera - men en man och kvinna är inte "lika" - de är olika. Och det är bara genom att förstå dessa skillnader kan du bli riktigt framgångsrik i dejting och relationer med det motsatta könet.

Här är ett utdrag ur en studie från University of Alberta om hjärnan skillnaderna mellan en man och kvinna.

En ny studie tyder på män och kvinnor använder olika delar av deras hjärnor medan de utför samma arbetsuppgifter.

Den forskning från universitetet Alberta i Edmonton, Alberta, Kanada, redovisas denna månad i tidskriften NeuroImage.

I studien ingick försökspersoner som utfört minne uppgifter, verbala uppgifter, visuella spatiala uppgifter och enkla uppgifter rörelse. Under tiden deras hjärnaktivitet övervakades med funktionell magnetisk resonanstomografi, en teknik för att kartlägga hjärnans aktivering.

"Resultaten hoppade ut på oss, sade Emily Bell, doktorand vid universitetet och huvudförfattare till tidningen. "Ibland män och kvinnor skulle utföra samma uppgifter och visa på olika hjärna aktivering, och ibland de skulle utföra olika uppgifter och visa samma hjärnan aktiveras."

När en människa tänker en kvinna är galen eller tvärtom - att säga på en dålig dag eller dåligt dating erfarenhet - de är båda riktiga. Eftersom den andra har ett helt annat perspektiv, eftersom deras hjärna GÖR dem ser världen på olika sätt. Den andra personen verkar vara galen, gör deras hjärna dem ser världen på olika sätt. period.

Så något förhållande utan en tolerans för olikheter och utan en vilja att prata och förklara sina olika synvinklar - är dömt att misslyckas.

Här är ett utdrag från universitetet i Indiana som talar om hur det är "normalt" är annorlunda för en man eller kvinna.

"Som forskare är vi räkna ut vad som är normalt är, och oftare det verkar som vi är konstaterandet att normal för män kan vara annorlunda än normalt för kvinnor, säger Michael Phillips, MD, biträdande professor i radiologi och samarbete författare till studien. "Det betyder inte att man är bättre eller mer kapabla än de andra."