onsdag 4 maj 2011

Online Dating Ideal och Liars


Några roliga fakta om online dating, speciellt alla lögnare, som redovisas i New York Post och andra platser:

Män överdriver sin höjd med i genomsnitt två inches, kvinnor en. Du kan se höjden ligger tydligt i grafen som utarbetats av dejtingsajt OkCupid publiceras på Gizmodo, som visar hur den normala höjden kurvan är skev åt höger.

Folk överdriver ofta sina inkomster med 20 procent. Omkring sex av tio kvinnor ljuger om sin vikt, något mer än de 55 procent av männen. Men män är mer benägna att ljuga om sin ålder.

För varje tum en man är under 50-10, måste han göra om $ 35.000 - $ 40.000 per år mer att visas lika attraktiva.

Den idealiska åldern för attraktivitet är 27 för män, 21 för kvinnor. Genom den logiken skulle det perfekta paret vara Robinson Cano (som är att ha en bättre säsong än Derek Jeter och A-Rod ändå) och Vanessa Hudgens.

En av de märkligaste fenomenen i OkCupid studien var att de flesta som anmäler sig som bisexuell bara datum ena könet. Männen (men inte kvinnor) tenderar att ligga på motsatt sätt, beroende på ålder. Mer än hälften av dem skicka meddelanden bara för män om de är i tjugoårsåldern, och endast till kvinnor om de är i femtioårsåldern. Förklaringen kan vara att de yngre homosexuella män inte är villiga att helt komma ut, medan den äldre raka män försöker framstå som mer intressanta och fördomsfria.

Och om du tror allt detta bevisar online dating är dumt, anser att detta: 22 procent av heterosexuella par säger att de träffades på det sättet.

Nyolc dolog, amit nem szabad tenni, ha Te Tagadják Ismerkedés Valaki